facebook tracking

Ålder: 45 år

Arbetar som: 
Regionchef 

Hur ser en dag ut i ditt arbetsliv?
Jag har oftast några möten inbokade, men sällan hela dagar eftersom jag strävar efter att vara tillgänglig för mina medarbetare. Jag sitter ofta i samtal med mina medarbetare där vi har en öppen dialog om hur det gått, hur vi jobbar vidare framåt eller om det finns andra saker att delge varandra. Jag har även ambitionen att träffa egna kunder och samarbetspartners som utvecklar oss vidare. Så mitt arbete är väldigt socialt och jag har förmånen att träffa många härliga människor.

Vad är det bästa med att arbeta på Presto?
Det bästa med att arbeta på Presto är att vi är ett fantastiskt team som hela tiden ser möjligheter till att utvecklas, både som företag men även som individ.

Vad vill du säga till framtida kollegor?
Jag har aldrig tidigare haft en bättre arbetsgivare. Presto är det företag som utvecklar branschen och då får vara med på denna resa är fantastiskt, jag lär mig nya saker hela tiden och det är stimulerande. Jag känner att jag som person är viktig för Presto och med min ambition och driv har jag möjlighet att göra skillnad. Som anställd i Presto har du stora möjligheter att utveckla dig själv, dina kollegor/medarbetare samt Presto som företag.  

Välkommen!

jens.andersson@presto.se

Jobbar du redan på Presto?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@presto.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor